grad Kaštela

Grad Kaštela je smješten na obali Kaštelanskog zaljeva i sa preko 40 000 stanovnika je drugi po veličini grad u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Proteže se u duljini od 17 km.

Više informacija:
Zračna luka Split-Kaštela
Jadrolinija
Hrvatske autoceste d.o.o.

Lokacija hotela

Hotel "Villa Žarko" se nalazi u turistički najprivlačnijem dijelu Kaštel Lukšića, najljepšeg i najzelenijeg među 7 živopisnih Kaštela. Split, središte Županije, udaljen je 15 km, a međunarodna Zračna luka Split - Kaštela nepunih 10 km, s kojima je Kaštel Lukšić povezan redovnom autobusnom linijom.

Kaštela su jedan od najbolje prometno povezanih gradova. Pored međunarodne Zračna luka Split - Kaštela, imamo željezničku stanicu u Kaštel Starom, a s autocestom Split – Zagreb povezani smo izlazno – ulaznim odvojcima od kojih su najbliži u Prgometu i Vučevici.


Prikaz veće karte

Dolazak automobilom autoputem A1

Vozite autoputem Zagreb-Split do izlaska Prgomet, gdje se isključujete s autoputa. Od Prgometa prema Trogiru vodi državna cesta D58 kojom vozite do križanja u Segetu Donjem na kojem skrećete lijevo i vozite 10 km državnom cestom D1. Prolazite pored benzinskih postaja INA-e i nakon 200 m nailazite na tablu koja vas usmjerava desno u Kaštel Lukšić i Hotel Villa Žarko.

Dolazak avionom

Zračna luka Split - Kaštela udaljena je 10 km. Dnevnim letovima povezana je sa svim važnijim europskim destinacijama.

Dolazak brodom

U Split trajektom možete doći iz Ancone i Barija (Italija), te iz Rijeke i Dubrovnika (Hrvatska), a dalje automobilom ili autobusom do hotela Villa Žarko.